2008. március 3., hétfő

Rövid hírek

- Zsolt talált segítséget az orvosok és az adminisztrátorok között is, hozzájuk nyelvi vagy bármilyen gonddal tud fordulni. A német, ha akadozik is, azért folyamatos (és fenntartható) a fejlődés.
- A babaúszáson az egyik lánnyal, Madlennel, a héten vagy jövő héten elméletileg randizunk valamikor.
- A legjobb „barátunk” Zsolt nagyfőnöke Birgit. A múlt héten szinte mindennap beugrott hozzánk valamiért, tegnap pedig össze is tegeződtünk. Márminthogy ő meg én. Zsolttal csak azért nem akart, hogy a klinikán ne legyen ebből kellemetlenség. Tiszta jó fej, barát és pótmama egyben.
- Megint láttuk az őzike triót ugyanott, mint legutóbb. Még nem ismertek fel, de szerintem pár találkozás és üdvözölni fogjuk egymást.
- Hihetetlen viharos szél fújt egész hétvégén. Rajtunk és egy hattyún kívül senki más nem merészkedett ki a tengerpartra. Mi viszont mind élveztük a hullámokat.


- Még nyílnak a völgyben a kerti virágok. Helyett: már nyílnak az erdőben a kicsi kék virágok.




- Juli sokszor áll lábujjhegyre és folyamatosan beszél egészen kiabálásig fokozódó hangerővel.
- Lapozgatja / gyűrögeti / tépi a magazinokat, szerencsére azt általában sikerül megakadályozni, hogy meg is egye a papírt.
- Meggyógyult a kezén a bőr
- Sikerült visszatérni a mese nélküli evésre. Nincs játék az asztalon csak az étel. Pár nap kellett hozzá mindössze és teljesen jól működik. Ráadásul többet is eszik azóta Juli.
- Sokszor odabújik hozzánk egy ölelésre, egy puszira. Nagyon cuki.

Nincsenek megjegyzések: