2008. február 12., kedd

Uj butorok erkeztek

A legtobbszor latott nemet „haverom” a klinika technikusa (Asszem Arne a neve). Tegnap is jott, kicserelte az izzot a hutoben. Ma is jott egy masik nemettel, hogy behordjanak meg par ikeas butort. A gazd.ig. 2 hetig szabin volt, es visszafele jovet megvette az Ikeaban a meg hianyzo cuccokat nekunk (persze a klinika koltsegere) es a kombi Audijan ideszallitotta szigetre. Kaptunk egy polcot (talan Timi mintha nektek lenne ilyen), egy szamitogepasztalt, egy kis polcot cd-knek es dvd-knek, vallfakat, papirkosarat es meg ki tudja. A szakik hipp-hopp behordtak mindent (mar osszeszerelve), felallitottak ahova kertem es tavoztak. Meg Juli azert dobott a haveromnak egy szegyenlos mosolyt bucsuzoul.
Es akkor jott a pakolas. Kiderult, hogy veletlenul olyan dobozt is kihoztunk, amire abszolut nincs szuksegunk. Igy peldaul eleg sok szepirodalmi konyvunk van. 3 Szabo Magda, Orkeny osszes, Marai, meg ilyenek. Kicsit vicces, ahhoz kepest, hogy amugy 2-3 konyvet engedelyeztunk magunknak fejenkent az orvosi konyveken kivul, mondvan hogy ugyis megyunk nemsokara haza. Olyan konyv is van, amit tartalmanal fogva egyszeruen nem raktam ki a polcra. Pl.: Kepes bibliai utmutato gyerekeknek. Minek?? Ja, a dobozokba bekerult kb 50 db audio kazetta. Pl. Tic Tac Toe, vagy Janet Jackson. Mit csinaljak veluk? Idejet nem tudom mikor hallgattuk oket, ja es lejatszonk sincs. De a dijnyertes megiscsak a dvd taviranyitonk, amihez termeszetesen a dvd otthon maradt. Na ezeket dobozban hagytam, mennek a pincebe. Amugy minden mas a helyere kerult es a nappali szerintem elegge hangulatossa valt. Erzodik hogy lakunk benne, mar nem steril.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szenzacios volt, a terdemet csapkodtam a rohogestol a Tiktekto kazettanal a dvd taviranyitonal meg plane. :))))))))))

Probald ki, hatha a dvd taviranyito kompatibilis valamelyik egyeb haztartasi geppel. Ha nem akkor meg lehet haza jeleket kuldeni, hogy emzeperix emzeperix jeletkezz!

Elmeny volt,

Juci